söndag 30 september 2007

mobil å grejer

nu är jag med mobil, en liten skäby motorola med en prepaid plan. nås på +1 3109909213. obs: ring inte om det inte är förbannat viktigt. till skillnad från i civiliserade länder betalar man här både för utgående och ingående samtal. rövigt värre eller vad? förresten finns jag på skype: valeriesolanas. och min snigelpostadress är följande: 500 Landfair Avenue, Los Angeles CA 90024, United States. helst vill jag ha en chokladboll men vet inte om det är värt risken att få tullmyndigheten på sig pga försök att smuggla in bajs/knark/bombmaterial.

igår hängde jag med några i min ingång som skulle på fratparty. tänkte att jag åtminstone kunde försöka va lite social... visade sig vara ett fest för uclas indiska community, vi åkte gratisbuss dit så fick lydigt vänta tills bussen åkte hem igen (kl ett, på vissa sätt är här som hemma) = lite segt. men äsch i've been to some seg partys in my days så gillade läget. ikväll är det fest på mitt boende, kan nog bli helt ok. imorrn har jag bokat in en fika med en tjej som svarade på min desperata annons i queerXgirl-gruppen på facebook. hoppas det går vägen. vill att bollen ska komma i rullning. otålig fast mer chill idag. lalala. over and out.

lördag 29 september 2007

skriva for man maste

sitter pa biblioteket, ja det marks val pa stavningen..
slapp engelskakursen, vantar otaligt pa att mina riktiga kurser ska borja, nasta vecka nasta vecka. vill lara kanna nagon har. har jobbat i koket idag, diskat och skalat anka. kul. obs ironi ifall det inte gick fram. skrev brev till my igar men det tanker jag inte skicka. det finns ingenting jag kan gora, hopplosheten ar total. jag ville simma idag men poolen stangde kl 2. kanske pa mandag maybe baby. haha ah ja ar sa javla pantad, satt har och var trott och rakade overfora 50 dollar till mitt biblioteksutskriftskonto. hahaha. ja javlar har ska det printas... hungrig hejda.

jaja

nu vill jag ha ett liv, hello!!!???

tisdag 25 september 2007

jetlag = trött klockan 20, pigg kl 05.00

sitter i en skinnsoffa omringad av högljudda italienare i upphållsrummet på mitt boende. det är måndag kväll som jag längtat till. och jag mår bra, är förväntansfull även om allt fortfarande är lite läskigt. som sig bör.

igår softade jag hela dagen i santa monica, strosade runt, shoppade lite kläder (...) och badade fötterna i havet. det var skönt, jag var jävligt trött och sleten. fick knappt sova efter jag landat på mitt hostel pga partysugna (före utgång) och grälsugna (efter utgång) unga medelklassjordenruntresenärstjejer (åker mellan australien, hawaii och usa typ) från nordirland. igår la jag mig typ lite efter åtta, haha.

åkte buss till campus imorse, satt sen med all packning och väntade och väntade tills det var dags för engelskatest. det gamla vanliga skriv en liten uppsats om politiskt ämne och jag drar nytta av mina språkkursskills ("diskutera för- och nackdelar", jadajada) och bajsar ut den gamla vanliga retoriska naivsocialistiska smörjan, den här gången om hur man ska lösa trafikproblemen i storstäder. antingen slipper jag ta kurs eller så är det kanske bra att få stimulansen för att höja ribban en smula. ("but i'm a lady!")

hej och hå nu började några spela pingis mitt framför mig...

i alla fall så blev jag inkvoterad (de placerar en så att man ska "känna sig hemma") i ett rätt stort fast sunkigt rum med två amerikanska tjejer (alltså inte japaner) och de verkar trevliga så det känns bra. hoppas jag slipper byta om några veckor när det är nån slags "bump"-ceremoni och man får sitt permanenta rum.

imorrn mer taking care of business, sen ska jag försöka skaffa mig lite socialt liv.

puss å hej

söndag 23 september 2007

crazy days

nu ar jag framme, bor pa hostel i santa monica (vid playan alltsa) tills mandag morgon. da blir det campus och spraktest och sen till slut checka in pa mitt lilla co-op. langtar till mandag kvall. idag ska jag ta det lugnt och mest lulla runt. behovs efter den satans sega resan. igar fick jag mens ocksa, och nar jag vaknade imorse var det stortfloden amazonas som fyllt menskopp etc.. undrar om det ar kroppen som ar jetlagad och bloder som om det vore dag (vilket det var i sverige nar jag sov)? yeahyeah.

puss&kram

söndag 16 september 2007

crazy skitungar

men aargh jag vill inte bli länkad till än ju! jag har inte ens åkt!!

igår halvdag med morfar och hans föräldrahem i skogen norr om karlshamn. det var fint. jag vill inte att han ska dö snart.

idag firande av 1-åring hos kusinen i bromölla. jag fick som vanligt vara lektant.

nedräkning: 5 dagar till take-off.

onsdag 12 september 2007

crazy movie

... vilket påminner mig om när jag och lina såg ungefär den sämsta film som någonsin producerats. men vansinnigt underhållande:

det handlar alltså om en indian. som spelas av en mkt mkt vit man. mer info vore överflödigt.

crazy lazy ass

alltså vad tar man sig till när man inte har lust med någonting? jag går här och gör absolut i-n-g-e-n-t-i-n-g och det enda som finns är ångest. jag vantrivs nåt så fruktansvärt med mig själv just nu.


jag går här och blir fetare och fetare, det är det enda. ibland tittar jag på ett avsnitt av 80-talsserien Remington Steele som jag laddat ner säsong 1+2 av. Pierce Brosnan, inte fullt så het som jag minns det.. men ändå.


jag har klippt mina naglar, inte för att undvika att göra någon illa vid sex utan för att jag annars oundvikligen skulle knagt ner dem.


jag blir aldrig hungrig eftersom jag småäter konstant fast suget efter mat är obefintligt.


jag orkar inte ens gå ut och gå fastän jag vet att det är skönt och jag inte har något annat att göra här hemma.


jag har en massa saker som borde fixas inför resan men jag ORKAR INTE ta tag i någonting.

JÄVLA SKIT.

tisdag 4 september 2007

crazy mobile bajs

igår avled min mobil R.I.P. trodde jag gjorde något gott som köpte ett nytt batteri till den men nej det var det som tog dess liv. nu har jag en gammal nokiaklump som var min förrförra och lånats ut till morfar och nu tagits tillbaks. jag har förlorat en del telefonnummer som inte sparats på simkortet, kanske 20%. så om jag inte hör av mig från och med nu kan det vara orsaken.

annars har jag inte gjort mycket. jag har beställt saker. dvd-filmer hörlurar böcker. jag har undvikit att göra saker. men idag känns bättre än igår. igår fick jag stanna när jag gick min vanliga runda för jag kände mig utanför mig själv eller nåt. (nej jag är inte schizofren.) idag gick jag rundan i rask takt. det är vackert här det är hav och skog och all natur på en gång. overkligt att jag snart ska åka jag undviker att tänka på det och undviker att ordna saker.

söndag 2 september 2007

crazy mad woman

idag släktdag. mamma arrangerade någon slags kusinträff, vi är 4 kusiner och jag är yngst. petra som är näst yngst är höggravid, de andra två har flera barn var. alltså barn överallt. men ändå rätt ok. god mat (jag & mamma lagade) och lite utebarnlek putta på gungan etc. sen slapp jag nästa städa för mamma var snäll och lät mig gå en promenad ifall jag ville. jag tömde båten på regnvatten jag spanade in stenbrottet jag musikpeppade.

jag hittade ett kastanjeträd men kastanjerna var inte mogna än. jag vill skicka ett sms men vågar inte för hon sa att vi skulle höras först i nästa vecka.

crazy cat lady

alltså hello mitt undermedvetna varför måste jag nödvändigt drömma att jag är ute och paddlar i en liten, liten båt och att det är typ gympan på högstadiet och jag sitter där med nina j? (varför börjar jag tänka på henne och leta frenetiskt på facebook? dåligt samvete vanligt samvete konstigt samvete roligt samvete.)

men hello mitt undermedvetna JAG FATTAR VINKEN. you don't need to tell me.

men kanske mitt undermedvetna vill du bara va snäll och gosig mot mig. ja så kanske det är. du försöker säga att "gee även om jag sitter här i en liten jävla båt en hårsmån från att kapsejsa och till råga på allt är det högstadiegympa så grejar det sig ändå till slut."

alltid alltid när jag står inför något så drömmer jag det där i olika former. att jag ska ramla, balansera, klättra, att säkra ytor inte är säkra längre och jag riskerar att falla, om höga torn som lutar (and i've been to pisa), om äckliga osäkra broar, om att plötsligt sitta och köra bil (som jag inte kan) och inte veta hur man bromsar.

I GET IT, OK?? jag fattar att det är osäkerhet och hela grejen, jag fattar att jag aldrig nånsin faktiskt har krockat eller ramlat eller dött i en dröm och kanske är det ett gott tecken jag vet inte eller så är det psyko-i-skallen.

NO MORE I SAY. inte för den här gången iaf.

det blir köpenhamn i helgen med my. she loves me, she loves me not, she loves me, she loves me not. jag vill inte va elak, jag vill verkligen inte det. JAG VILL BETYDA NÅTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT.